El recó de Lleida neix de la voluntat de un canvi en el camí
de desenvolupament i la voluntat de voler compartir aquest camí amb els demés,
la voluntat d'un creixement personal que finalment s'ha convertit en la nostra feina, donar
l'oportunitat a la gent de menjar d'una manera on puguin trobar l'armonia amb ells mateixos i amb l'univers.
Avui en dia, es un moment amb molts canvis on sentim que hi
ha una gran oportunitat per la alimentació ecològica, son cada vegada més, fins
i tot a les ciutats els que busquen una vida amb més sentit i una major
connexió amb lo transcendent, aquesta recerca passa també per una alimentació sana i més conscient,
nosaltres ens sentim amb el deure de servir a aquests homes i dones, amb
dedicació, amor i humilitat compartint amb vosaltres el que hem après fins ara
i el que aprendrem amb un futur.
Pensem que una alimentació de qualitat es un
dels factors més importants per gaudir de bona salut, ja que som el que mengem.
Per això la nostra fita es centra en la promoció i divulgació dels productes ecològics
, que son mes gustosos, nutritius i saludables.
L'experiència ens permet ser rotunds al afirmar que els
aliments ens mantenen amb vida, però es una bona alimentació natural la que ens
dona la qualitat de vida.
La nostra missió es proveir a les persones de l'alimentació
sana per viure amb qualitat de vida i amb armonia amb el univers.
Desprès dels accessos d'aquestes festes us deixem una
recepta nutritiva i depurativa, una sopa d'advocat amb fruits vermells que ens
ajudarà en un bon descans i a regenerar els intestins.
Sopa d'alvocat amb
llet de coco i granada....
Ingredients:
- 2
alvocats
- 2
tasses de caldo de vegetal
- 2
tasses d’aigua de coco
- 1
xile
- 1
cullerada de llavors de coriandre
- 1
got de llet de soja
- Ametlles
trossejades
- Fruits
vermells i granada
- Sal
i pebre
- Coco fresc i ratllat per decorar
Es barregen tots els ingredients a la batedora i per decorar
s’afegeix les ametlles, fruits vermells amb la granada i el coco fresc. Un plat
saludable i molt bo :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario