10 abr 2016

GOLDEN MILK


LLET DAURADA ANTIINFLAMATÒRIA

A més de totes les propietats antiinflamatòria, neuroprotectora, antioxidant i antitumoral, potència la teva flexibilitat i un moviment fluid, també molt utilitzat per la gent que pràctica yoga.

La cúrcuma és l'arrel d'una planta de la família del gingebre que creix principalment a l'Índia. En la doctrina ayurvèdica, la cúrcuma depura la sang, afavoreix la digestió i contribueix a tenir una bona salut.

La llet daurada conté olis essencials i la substància activa curcumina: ingredients vitals que ens mantenen flexibles.

Ingredients, de naturalesa ecològica:
1/8 tassa de cúrcuma
1/2 tassa d'aigua
¼ litre de llet d'arròs, coco o quinoa (segons preferència)
2 cullerades d'oli d'ametlles o de cànem
1 culleradeta d'oli de coco
Stevia o mel crua (si està permès en la seva dieta) per endolcir

Preparació:
Cuinar la cúrcuma en aigua fins que es formi una pasta. El temps de cocció recomanat és de 8-10 minuts. Si cal, afegir més aigua. Mentrestant, veu escalfant la llet i retira-la del foc just quan arrenqui el bull. Afegeix la pasta de cúrcuma en la llet i barreja bé tots dos ingredients. Finalment, afegeix l'oli d'ametlles o de cànem i endolciu amb tot el que prefereixis.
Tip: També podeu preparar grans quantitats d'aquesta pasta de cúrcuma i guardar-la sense problema a la nevera. Pot durar fins a 40 dies. D'aquesta manera, tindràs sempre a mà la deliciosa llet daurada.
La proporció dels ingredients és molt fàcil de recordar: 1 part de cúrcuma per 4 parts d'aigua.

No hay comentarios:

Publicar un comentario