LLET DAURADA ANTIINFLAMATÒRIA
A més de
totes les propietats antiinflamatòria, neuroprotectora, antioxidant i
antitumoral, potència la teva
flexibilitat i un moviment fluid, també molt utilitzat per la gent que
pràctica yoga.
La cúrcuma és l'arrel
d'una planta de la família del gingebre que creix principalment a l'Índia. En
la doctrina ayurvèdica, la cúrcuma depura la sang, afavoreix la digestió i
contribueix a tenir una bona salut.
La llet daurada conté
olis essencials i la substància activa curcumina: ingredients vitals que ens
mantenen flexibles.
Ingredients, de naturalesa ecològica:
1/8 tassa de cúrcuma
1/2 tassa d'aigua
¼ litre de llet d'arròs, coco o quinoa (segons
preferència)
2 cullerades d'oli d'ametlles o de cànem
1 culleradeta d'oli de coco
Stevia o mel crua (si està permès en la seva dieta) per
endolcir
Preparació:
Cuinar la cúrcuma en
aigua fins que es formi una pasta. El temps de cocció recomanat és de 8-10
minuts. Si cal, afegir més aigua. Mentrestant, veu escalfant la llet i
retira-la del foc just quan arrenqui el bull. Afegeix la pasta de cúrcuma en la
llet i barreja bé tots dos ingredients. Finalment, afegeix l'oli d'ametlles o
de cànem i endolciu amb tot el que prefereixis.
Tip: També podeu
preparar grans quantitats d'aquesta pasta de cúrcuma i guardar-la sense
problema a la nevera. Pot durar fins a 40 dies. D'aquesta manera, tindràs
sempre a mà la deliciosa llet daurada.
La proporció dels
ingredients és molt fàcil de recordar: 1 part de cúrcuma per 4 parts d'aigua.
No hay comentarios:
Publicar un comentario